Træner

Anne Andreasen Anne er 57 år med 2 store sønner. Anne startede med at dyrke dansen i sin fritid for ca. 11 år siden, primært salsa og swing. Hun holder meget af at danse, da dansen giver glæde, motion, møde med mennesker med samme interesse og ikke mindst dejlig musik. Det væsentlige for Anne er, at det skal være sjovt og give glæde at danse. I år vil Anne assistere Kim som hjælpetræner i Voksen Dans- standard/latin.
Cecilie Ammitzfeldt

Cecilie Ammitzfeldt har danset i HDF i 17 år og har været træner i 3 år. Hun har deltaget i workshops hos Nellie Bethel og Dana Alexa på Vejlebo Dance Studio. Cecilie skal være træner på vores Hip Hop Girly hold.

Emilie Ammitzfeldt

Emilie Ammitzfeldt er 22 år gammel og har danset siden hun var helt lille. Hun har danset i HDF i 16 år og har været træner de sidste mange år. Hun har også danset Hip hop/Showdance på danseskolen Dancingteam (Lone Lindgreen) i Ballerup. Igen i år vil Emilie også være træner på Showdans for børn og Hip Hop for de øvede børn.

Emma Normann

Emma er 16 år og har danset i HDF siden 2012. Gennem årene har hun danset forskellige stilarter såsom Hip hop, Girly, Disco og moderne. Emma er en del af dansegruppen Liberty, hvor hun bl.a. har optrådt til Copenhagen Pride i 2022. Emma skal i år være træner og hjælpetræner på begge vores Moderne Showdance hold.  På Emmas hold, handler det om at lære at danse, føle rytmen, lytte til musikken og ikke mindst have det sjovt med dansen og de andre dansere.

Fiona Turnbull Nordfalk Fiona er 18 år og har danset i HDF i 9 år. Hun har været hjælpetræner på flere hold og er igen i år træner på MGP Rød hold. Hun har i 20/21 gået på danselinjen på Klank efterskole og har danset mange forskellige stilarter, hun tager også til tider klasser inde på hotstepper.
Gaia Hagen Poder Gaia er 18 år og har danset i HDF i 11 år. Hun har været hjælpetræner i 3 år for moderne, hiphop og børnehold. I år er hun igen træner for MGP Rød hold. Gaia har i 20/21 gået på Sportsefterskolen Sjælsølund på danselinjen og har prøvet en masse forskellige dansestilarter af. Derudover har hun også taget nogle forskellige klasser på Hotstepper.
Hamza Belgaa
31719575

Hamza Belgaa er professionel danser, og arbejder til dagligt i en børnehave på Amager. Hamza er 24 år og har dyrket meget teater/musical. DA han fyldte 17 år begyndte han at sætte stort fokus på hans dans. Hamza har en deltidsdanseuddannelse hos Freddie Pedersen/IDA (International Dance Academy) i 2019 og afsluttede uddannelsen i LA. Hamza har udover uddannelsen medvirket i flere musikvideoer, TV-shows, og andre store events. Hamza er en del af dansegruppen Liberty, hvor han bl.a. har optrådt til Copenhagen Pride i 2018 og worldpride 2021. 


Hamza danser stilarter som: Hiphop, Hiphop Girly, Contemporary, Jazz, Dancehall, Tap og Jazzfunk. Han skal i år undervise i Pop Commercial og DanceFit.  


Hamza er meget ambitiøa, når han sætter sig noget for, så gør han alt for at opnå det.

HDF Happy Dancing Feet HDF maskot
Ida Støvelbæk Ida er 19 år og har danset i HDF i 14 år. Ida skal i år være træner på lysegrøn hold, samt være hjælpetræner.
Jack Samrawi

Jack Samrawi er professionel danser, og arbejder til dagligt som danselærer og koordinator på Brøndby Idrætsefterskole. Jack er 26 år og har mere eller mindre danset hele sit liv. Jack er ligeledes koreograf, og har koreograferet flere scene-shows til bl.a. festivaler, Smukfest, Danish Open Bellydance, Distortion, Gay Pride KBH/World Pride, TV2 mm. Jack har udover dette stiftet dansegruppen Liberty, som er Danmarks mest brugte dansegruppe i det danske LGBT. Jack har danset i HDF siden 2002, og har undervist siden 2009. Han har danset på Flow Dance Academy i 4 år og har samt en koreografisk uddannelse på KUU. Jack danser stilarter som: Lyrical Hip hop, Showdance, Mordene, Heels, Jazz, Contemporary, Waacking, DanceHall og House. Jack’s timer er altid fyldt med energi, tempo og smil.

 

Kim Gross Rasmussen
Kim Gross Rasmussen har danset mere eller mindre i hele livet. Han har gået til dans hos Hørning på Amager i 15 år, hvor han har danset Standart-latin danse samt "jazzballet". Herefter gik han til Jitterbug hos Mickey Freddie Pedersen. Han har også danset Jitterbug og Showdance "Jazzballet" i 15 år hos Annelise Pedersen (AL-Dans), hvor han også underviste i Standart-latin danse. Han har været med i div. danse show, modeshows og tv udsendelser som Eldorado, samt danser til Melodi Gran Prix. Han har igennem årene været til en masse danse tuneringer og konkurrencer i jitterbug.
I 1996 oprettede han danseforeningen HDF og har været formand for foreningen siden start. De første 5 år var han træner for børn, hvor han nu er træner for Voksen Trin, hvor de danser Standart- latin danse. De har tidligere haft danset Salsa, Sving dans, samt Argentinsk Tango.
Laura Høgsmose Laura er 21 år og i gang med Ernæring og Sundhedsuddannelsen. Laura har danset i HDF siden 2008 og været hjælpetræner i 2 år, og derefter træner de sidste mange år. Derudover har hun danset Hip Hop hos Havdrup Dans og AL-dans. Laura er med i dansegruppen Liberty, hvor hun bl.a. har optrådt til Copenhagen Pride i 2018, 2019 og 2021 samt mange flere Drag Queen Shows og Liberty shows i bl.a. lille Vega. Laura har deltaget i workshops hos Dana Alexa og Nellie Bethel på Vejlebodancestudio, og har deltaget i workshops på Hotstepper, Hip Hop hos Nicky Andersen, Michel Patric Sian og Twerk-shop hos Louise Kjølsen. I år skal Laura igen være træner i Hip Hop Girly.
Mette Bangsborg

Mette har i flere år danset hos IF32 og hos DanceNow. Hun har danset Hip Hop, Show Dance, Rock'n Roll og Zumba. I de sidste 14 år har hun danset i HDF, og er træner for DanceFit. Mette har siden 2012 siddet i bestyrelsen som kasserer.

 

Michela Pedersen Michela er 22 år og går på pædagoguddannelsen, hvor hun er færdiguddannet til januar 2023. Michela har danset i HDF siden 2014. Michela er træner på vores Disco/Girly hold og har selv danset disco. Rikke Einlykke

Rikke har danset siden hun var en lille pige. Hun har stiftet bekendtskab med næsten alle stilarter indenfor dans, men det er HipHop og Swingdansene, der ligger hendes hjerte nærmest. Hun begyndte at undervise i dans da hun var 13 år og har siden da undervist i mange former for dans f.eks. Rockn  Roll, Jitterbug, Boogie Woogie, disko, jumpstyle, showdans og HipHop. Hun har gennem årene deltaget i et utal af opvisninger, modeshows og turneringer, både på podiet og som koreograf. Hun har været dansk mester i både Rockn Roll og Boogie Woogie og har deltaget i internationale turneringer til VM, EM og World Cup. Herudover har hun optrådt på TV, bl.a. i intro-traileren til TV2 sporten, Dans på Tværs og i et indslag fra EM i Brüssel.

Hjælpetræner

Christina Olsen Christina er hjælpetræner for vores voksen pardansere
Emma Normann

Emma er 16 år og har danset i HDF siden 2012. Gennem årene har hun danset forskellige stilarter såsom Hip hop, Girly, Disco og moderne. Emma er en del af dansegruppen Liberty, hvor hun bl.a. har optrådt til Copenhagen Pride i 2022. Emma skal i år være træner og hjælpetræner på begge vores Moderne Showdance hold.  På Emmas hold, handler det om at lære at danse, føle rytmen, lytte til musikken og ikke mindst have det sjovt med dansen og de andre dansere.

Ida Støvelbæk Ida er 19 år og har danset i HDF i 14 år. Ida skal i år være træner på lysegrøn hold, samt være hjælpetræner.
Lærke Schumann Lærke er 15 år gammel og har danset i HDF siden 2017. Lærke skal i år være hjælpetræner for de yngste dansere på Hip Hop Girly og Showdance. Selv har hun danset Hip Hop Girly, Moderne Showdance og Disco i mange år.
Michela Pedersen Michela er 22 år og går på pædagoguddannelsen, hvor hun er færdiguddannet til januar 2023. Michela har danset i HDF siden 2014. Michela er træner på vores Disco/Girly hold og har selv danset disco. Nanna Gyldholm Hansen

Nanna er 16 år og har danset i 6 år. Hun har tidligere danset hos Havdrup og Henckell dans, men har de seneste 2 år været i HDF. Hun har danset Hip Hop og Disco. Nanna skal i år være hjælpetræner på vores Hip Hop hold (grå og lysegrå).

Sofie Emanuel Jensen Sofie er 19 år gammel og har danset i HDF siden 2015. Hun har gennem årene danset girly og en masse disco. Sofie skal i år være hjælpetræner på vores rosa hold samt det lyseblå hold.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram