Træner

Anne Andreasen Anne er 57 år med 2 store sønner. Anne startede med at dyrke dansen i sin fritid for ca. 11 år siden, primært salsa og swing. Hun holder meget af at danse, da dansen giver glæde, motion, møde med mennesker med samme interesse og ikke mindst dejlig musik. Det væsentlige for Anne er, at det skal være sjovt og give glæde at danse. I år vil Anne assistere Kim som hjælpetræner i Voksen Dans- standard/latin.
Fiona Turnbull Nordfalk Fiona er 19 år og har danset i HDF i 10 år. Hun har været hjælpetræner på flere hold og er igen i år træner på MGP Rød hold og vores helt nye hold Hip Hop Groove. Hun har i 20/21 gået på danselinjen på Klank efterskole og har danset mange forskellige stilarter. Derudover har hun også taget klasser på Hotstepper.
Gaia Hagen Poder Gaia er 19 år og har danset i HDF i 11 år. Hun har været hjælpetræner i 3 år for moderne, hiphop og børnehold. I år er hun igen træner for MGP Rød hold og vores helt nye hold Hip Hop Groove. Gaia har i 20/21 gået på Sportsefterskolen Sjælsølund på danselinjen og har prøvet en masse forskellige dansestilarter af. Derudover har hun også taget nogle forskellige klasser på Hotstepper.
HDF Happy Dancing Feet HDF maskot
Ida Støvelbæk Ida er 20 år og har danset i HDF i 14 år. Ida skal i år være træner på vores Tik Tok hold, samt være hjælpetræner.
Julie Krogh Julie er 19 år og er i gang med tømrer uddannelsen. Hun har danset i HDF siden 2015 og har været hjælpetræner i 3 år. I år skal Julie være træner på vores Showdance hold for de unge og hjælpetræner på vores Dancehall hold. 
Kim Gross Rasmussen
Kim Gross Rasmussen har danset mere eller mindre i hele livet. Han har gået til dans hos Hørning på Amager i 15 år, hvor han har danset Standart-latin danse samt "jazzballet". Herefter gik han til Jitterbug hos Mickey Freddie Pedersen. Han har også danset Jitterbug og Showdance "Jazzballet" i 15 år hos Annelise Pedersen (AL-Dans), hvor han også underviste i Standart-latin danse. Han har været med i div. danse show, modeshows og tv udsendelser som Eldorado, samt danser til Melodi Gran Prix. Han har igennem årene været til en masse danse tuneringer og konkurrencer i jitterbug.
I 1996 oprettede han danseforeningen HDF og har været formand for foreningen siden start. De første 5 år var han træner for børn, hvor han nu er træner for Voksen Trin, hvor de danser Standart- latin danse. De har tidligere haft danset Salsa, Sving dans, samt Argentinsk Tango.
Lærke Schumann Lærke er 16 år gammel og har danset i HDF siden 2017. Lærke skal i år være træner på Hip Hop Girly og Dancehall. Selv har hun danset Hip Hop Girly, Moderne Showdance og Disco i mange år.
Mathilde Bolvig

Mathilde er 19 år og har danset hos HDF i 12 år, hvor hun har danset Disco og Hip Hop Girly. Mathilde skal i år være træner for vores Showdance Unge hold og hjælpetræner på Hip Hop Girly.  

Mette Bangsborg

Mette har i flere år danset hos IF32 og hos DanceNow. Hun har danset Hip Hop, Show Dance, Rock'n Roll og Zumba. I de sidste 15 år har hun danset i HDF, og er træner for DanceFit. Mette har siden 2012 siddet i bestyrelsen som kasserer.

 

Michela Pedersen Michela er 23 år og uddannet pædagog. Michela har danset i HDF siden 2014. Michela er træner på vores Disco hold og vores Girly hold. Natascha Jørgensen

Natascha er 18 år og er i gang med pædagogisk assistent uddannelsen. Hun har danset i HDF siden 2008 og har både danset Disco, Hip Hop, Girly og Moderne Showdance. I år skal Natascha undervise i Moderne Showdance.

Rikke Bangsborg
Rikke er 25 år og er kandidatstuderende i Psykologi og Sundhedsfremme. Hun har danset hos Havdrup Dans i 3 år og mere end 16 år i HDF. Rikke har i mange år undervist i Showdance, Hip Hop, Børnedans og særligt DanceFit. Rikke har danset 2 år på Hotstepper og har taget et dansekursus i Hip Hop / Street Dance på Stepz Danse Studie i København. Rikke har også taget instruktør kursus hos DGI, hvor hun blev undervist i forskellige dansestile og teori. 
Rikke Einlykke

Rikke har danset siden hun var en lille pige. Hun har stiftet bekendtskab med næsten alle stilarter indenfor dans, men det er HipHop og Swingdansene, der ligger hendes hjerte nærmest. Hun begyndte at undervise i dans da hun var 13 år og har siden da undervist i mange former for dans f.eks. Rockn  Roll, Jitterbug, Boogie Woogie, disko, jumpstyle, showdans og HipHop. Hun har gennem årene deltaget i et utal af opvisninger, modeshows og turneringer, både på podiet og som koreograf. Hun har været dansk mester i både Rockn Roll og Boogie Woogie og har deltaget i internationale turneringer til VM, EM og World Cup. Herudover har hun optrådt på TV, bl.a. i intro-traileren til TV2 sporten, Dans på Tværs og i et indslag fra EM i Brüssel.

Victor Larsen
Victor er 24 år og har danset 2 år i IF32 og i HDF siden 2008. Han har også danset Hip hop/Showdance på danseskolen Dancingteam (Lone Lindgreen) i Ballerup. Victor er i år træner på vores små børnehold.  

Hjælpetræner

Christina Olsen Christina er hjælpetræner for vores voksen pardansere
Julie Krogh Julie er 19 år og er i gang med tømrer uddannelsen. Hun har danset i HDF siden 2015 og har været hjælpetræner i 3 år. I år skal Julie være træner på vores Showdance hold for de unge og hjælpetræner på vores Dancehall hold. 
Malou Isabell Thygesen

Malou er 14 år og har danset i HDF i 3 år. I år skal Malou være hjælpetræner på vores børnehold.

Mathilde Bolvig

Mathilde er 19 år og har danset hos HDF i 12 år, hvor hun har danset Disco og Hip Hop Girly. Mathilde skal i år være træner for vores Showdance Unge hold og hjælpetræner på Hip Hop Girly.  

Nanna Gyldholm Hansen

Nanna er 17 år og har danset i 7 år. Hun har tidligere danset hos Havdrup og Henckell dans, men har de seneste 3 år været i HDF. Hun har danset Hip Hop og Disco. Nanna skal i år være hjælpetræner på vores Hip Hop hold (grå og lysegrå).

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram