Træner
Anita Hinsch
Beskrivelse

Anita Hinsch er 27 år gammel, bor i København og er student fra Niels Brock. Hun har danset siden hun var 2 år gammel på to forskellige danseskoler, Havdrup Dans i 6 år og AL-dans 8 år. Hun har danset mange forskellige stilarter som disco, jazz, showdance, jitterbug, rock`n roll og hiphop. Hun har været til en del mesterskaber f.eks. DM, EM og VM, hvor hun er blevet verdensmester 4 gange. Hun har i 8 år været træner i HDF i Hiphop, High School Musical, MTV Style og Disco. Efter en kort pause er Anita nu tilbage igen i HDF og skal undervise i DanceFit og StepFit. 

Se hele beskrivelsen
Anne Andreasen
Beskrivelse
Anne er 57 år med 2 store sønner. Anne startede med at dyrke dansen i sin fritid for ca. 11 år siden, primært salsa og swing. Hun holder meget af at danse, da dansen giver glæde, motion, møde med mennesker med samme interesse og ikke mindst dejlig musik. Det væsentlige for Anne er, at det skal være sjovt og give glæde at danse. I år vil Anne assistere Kim som hjælpetræner i Voksen Dans- standard/latin.
Se hele beskrivelsen
Fiona Turnbull Nordfalk
Beskrivelse
Fiona er 20 år og har danset i HDF siden 2013. Hun har været træner på flere hold og skal igen i år undervise på Hip Hop Groove. Hun tager i år danseuddannelsen på Hotstepper på Nørrebro. Hun har i 20/21 gået på danselinjen på Klank efterskole og har danset mange forskellige stilarter.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gaia Hagen Poder
Beskrivelse
Gaia er 20 år og har danset i HDF siden 2012. Hun har været hjælpetræner i 3 år for moderne, hiphop og børnehold. I år er hun igen træner for MGP Rød hold og vores helt nye hold Hip Hop Groove. Gaia har i 20/21 gået på Sportsefterskolen Sjælsølund på danselinjen og har prøvet en masse forskellige dansestilarter af. Derudover har hun også taget nogle forskellige klasser på Hotstepper.
Se hele beskrivelsen
HDF Happy Dancing Feet
Beskrivelse
HDF maskot
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Støvelbæk
Beskrivelse
Ida er 21 år og har danset i HDF i 15 år. Ida skal i år være træner på vores Tik Tok hold.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Krogh
Beskrivelse
Julie er 20 år og er i gang med tømrer uddannelsen. Hun har danset i HDF siden 2015 og har været hjælpetræner i 3 år. I år skal Julie være træner på vores Showdance hold for de unge og træner på Hip Hop børn. 
Se hele beskrivelsen
Kim Gross Rasmussen
Beskrivelse
Kim Gross Rasmussen har danset mere eller mindre i hele livet. Han har gået til dans hos Hørning på Amager i 15 år, hvor han har danset Standart-latin danse samt "jazzballet". Herefter gik han til Jitterbug hos Mickey Freddie Pedersen. Han har også danset Jitterbug og Showdance "Jazzballet" i 15 år hos Annelise Pedersen (AL-Dans), hvor han også underviste i Standart-latin danse. Han har været med i div. danse show, modeshows og tv udsendelser som Eldorado, samt danser til Melodi Gran Prix. Han har igennem årene været til en masse danse tuneringer og konkurrencer i jitterbug.
I 1996 oprettede han danseforeningen HDF og har været formand for foreningen siden start. De første 5 år var han træner for børn, hvor han nu er træner for Voksen Trin, hvor de danser Standart- latin danse. De har tidligere haft danset Salsa, Sving dans, samt Argentinsk Tango.
Se hele beskrivelsen
Lærke Schumann
Beskrivelse
Lærke er 17 år gammel og har danset i HDF siden 2017. Lærke skal i år være træner på Dancehall. Selv har hun danset Hip Hop Girly, Moderne Showdance og Disco i mange år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Bolvig
Beskrivelse

Mathilde er 20 år og har danset i HDF siden 2011, hvor hun har danset Disco og Hip Hop Girly. Mathilde skal i år være træner for vores Showdance Unge hold og Hip Hop børn.  

Se hele beskrivelsen
Michela Pedersen
Beskrivelse
Michela er 24 år og uddannet pædagog. Michela har danset i HDF siden 2014. Michela er træner på vores Disco hold, Girly og Tik Tok hold. Se hele beskrivelsen
Natascha Jørgensen
Beskrivelse

Natascha er 19 år og er i gang med pædagogisk assistent uddannelsen. Hun har danset i HDF siden 2008 og har både danset Disco, Hip Hop, Girly og Moderne Showdance. I år skal Natascha undervise i Moderne Showdance.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Bangsborg
Beskrivelse
Rikke er 27 år og er kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme. Hun har danset hos Havdrup Dans i 3 år og har danset i HDF siden 2007. Rikke har i mange år undervist i Showdance, Hip Hop, Børnedans og særligt DanceFit. Rikke har danset 2 år på Hotstepper og har taget et dansekursus i Hip Hop / Street Dance på Stepz Danse Studie i København. Rikke har også taget instruktør kursus hos DGI, hvor hun blev undervist i forskellige dansestile og teori. 
Se hele beskrivelsen
Victor Larsen
Beskrivelse
Victor er 25 år og har danset 2 år i IF32 og i HDF siden 2008. Han har også danset Hip hop/Showdance på danseskolen Dancingteam (Lone Lindgreen) i Ballerup. Victor er i år træner på vores små børnehold.  
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Christina Olsen
Beskrivelse
Christina er hjælpetræner for vores voksen pardansere
Se hele beskrivelsen
Liva Kastberg Jensen
Beskrivelse

Liva er 13 år og er hjælpetræner på vores børnehold.

Se hele beskrivelsen
Malou Isabell Thygesen
Beskrivelse

Malou er 15 år og har danset i HDF siden 2020. Malou er hjælpetræner på vores børnehold.

Se hele beskrivelsen
Nanna Gyldholm Hansen
Beskrivelse

Nanna er 18 år og har danset i 8 år. Hun har tidligere danset hos Havdrup og Henckell dans, men har siden 2020 danset i HDF. Hun har danset Hip Hop og Disco. Nanna skal i år være hjælpetræner på dancehall.

Se hele beskrivelsen
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram