2019 - 2020 26.08.2019  -  28.03.2020
Vejledning

Børnedans (BD)
Sjove og rytmiske danse, hvor niveauet ændres i takt med kunnen og alder. Vi lægger meget vægt på at have det sjovt og rart, og der skal også være plads til lidt leg. På de mindste børnehold (3-4 år) må mor eller far gerne være med.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Hip Hop (HH)
Hip Hop er for piger og drenge i alle aldre, fra de helt små til de store. Ud over at øve cool og seje danse til den nyeste musik, vil der blive arbejdet frem mod at skabe en historie, som bliver til et show. Hip Hop "Girly" er en stilart, hvor man fokuserer på hip hoppen med et piget twist. Primært Hip Hop, men også jazz, show og moderne dans. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Showdans (SW)
I Showdans danses der inden for stilarterne funk/hip Hop, moderne dans og show. Der danses til det nyeste musik og der vil blive eksperimenteret med sjove og festlige rekvisitter i dansen, samt formationer og synkron koreografi. Hvis du elsker at danse og optræde og gerne vil udfordres inden for en bred vifte af genre, så er dette hold lige noget for dig. I Moderne Show Dance bliver der lagt vægt på musikalitet, udtryk og kroppens udtryksform. Der vil også blive arbejdet med smidighed, teknik og performance.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (6)

Voksen Trin (VT)
Er du vild med dans, så er det her vi gennemgår Standard og Latin dansene, som f.eks. Quickstep, Tango, Vals, Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive. Det foregår hyggeligt og uformelt, mens du samtidig har chancen for at blive en rigtig festdanser. 2-3 gange om året hygger alle de voksne sig med dans og middag.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Disco (DC)

Sjov dans med fart og glæde og en af de mest populære danse blandt børn og teenagere. Musikken er den sidste nye pop musik og består af hurtige og taktfaste technorytmer. Udover dansen vil vi fokusere på teknik og smidighed, og timen vil hver gang starte med en opvarmning for at varme både led og muskler ordentligt op.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

DanceFit (DF)

DanceFit er et hold for alle, unge og voksne, der elsker at danse. Der bliver lavet forskellige serier, som alle kan være med til. Dansene vil være et mix af mange forskellige stilarter, bl.a. Zumba, Salsa, Reggae, Afro, Dancehall, Disco mm. Der danses til mange former for musik. Formålet er at mærke energien og få pulsen op.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

DanceMix (DM)
DanceMix er glad dans med seje moves. Ligesom på DanceFit holdene er målet at mærke energien og få pulsen op. På dette hold går vi lidt mere i detaljen med de forskellige trin. Niveauet er så alle kan være med.Vi breder os over alle de stilarter, vi kan komme i tanke om, så som afro, salsa, showdance, swing, hip hop, retro og meget andet. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

LatinMix (LM1)
Til LatinMix svinger vi hofterne til de bedste latin-inspirerede rytmer og vi garanterer sved på panden, god energi og højt humør. Timen er inspireret af salsa, bachata, zumba og dancehall. LatinMix er for ALLE der elsker at danse og have det sjovt.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

StepFit (SF1)
StepFit foregår på en stepbænk, hvor man bygger en serie sammen i mens den fede musik spiller. Timen bygges op i blokke og timen sluttes af med et brag af en finale, hvor du får mulighed for at give den alt, hvad du har. Timen er for dig som ønsker en sjov og effektiv pulstime, kombineret med koreografi. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)